Passende oplossing voor particulier en zakelijk

Mede door internetgebruik raakt uw PC in de loop der tijd vervuild met allerlei softwarerestanten. Hierdoor wordt uw PC steeds trager. Een nieuwe PC is lang niet altijd nodig. Vaak is het probleem goed te verhelpen door uw PC een kleine of grote onderhoudsbeurt te geven.

Onderhoudsbeurt voor trage PC

Bij een kleine beurt wordt er gecontroleerd op virussen en wordt er kritisch gekeken naar overbodige software die uitgeschakeld kan worden. Overbodige software maakt uw computer traag tijdens het opstarten. Door deze te verwijderen zal uw computer vaak al een stuk sneller worden. Als uw computer al jarenlang in gebruik is zonder tussentijds onderhoud is het tijd voor een grote onderhoudsbeurt. Met deze grote beurt wordt alles van uw trage PC verwijderd en wordt deze weer in oorspronkelijke staat teruggezet. Er wordt vooraf een back-up gemaakt van al uw belangrijke bestanden zoals foto’s, documenten en muziek dus u hoeft niet bang te zijn dat er bestanden verdwijnen.

Upgrade

Als u kiest voor een grote beurt en u maakt nog gebruik van Windows Vista kunt u er meteen voor kiezen om een upgrade naar Windows 7 of  8 te laten uitvoeren. Dit heeft als voordeel dat uw systeem met Windows 7 of 8 een stuk soepeler draait en de ondersteuning door middel van updates ook nog jarenlang loopt. De upgrades worden altijd uitgevoerd met legitieme software zodat u in de toekomst geen problemen ondervindt met uw besturingssysteem.

Extra boost voor uw trage PC met SSD

Wilt u het systeem een extra boost geven? Dan kan het zin hebben uw computer middels extra hardware een impuls te geven. Uw computer is voorzien van verschillende hardwarecomponenten die gezamenlijk de snelheid van uw PC bepalen. De geheugenprocessor en harde schijf zijn hier voorbeelden van. Met een zogenaamde SSD-schijf (Solid State Disk) die in zowel een laptop als een PC ingebouwd kan worden zal uw PC een stuk sneller worden. In vergelijking tot de traditionele harde schijf is de SSD-schijf veel stiller, energiezuiniger, crasht hij minder snel doordat hij minder gevoelig is voor schokken en hij is vooral veel sneller. Met een SSD-schijf zult u aanzienlijk prettiger werken op uw PC.

Vervanging

Het kan zo zijn dat onderhoud of een upgrade niet meer loont. Computerhulp Twello geeft altijd een eerlijk advies over uw PC. Indien het nodig is een nieuwe PC aan te schaffen levert Computerhulp Twello tegen betaalbare prijzen een nieuwe laptop of vaste PC. Computerhulp Twello heeft voor zowel particuliere als zakelijke klanten passende oplossingen. Service, een duidelijke uitleg en betaalbare prijzen zijn altijd gegarandeerd.

P1060815