Onderhoud computer met een onderhoudscontract

Waarom periodiek onderhoud?

Tijdens de levensduur van een computer is er sprake van veel overdracht van gegevens. Uw browser raakt bijvoorbeeld vervuild en daardoor trager door het bezoeken van vele websites. Ongevraagde advertentiesoftware kan zich nestelen in uw browser. Ook is uw computer kwetsbaar voor virussen die uw computer binnendringen via internet. Als u veel programma’s op uw PC installeert die u naderhand niet meer gebruikt en verwijdert blijven er in het systeem toch files staan die uw computer op den duur trager maken. Ook kan het zijn dat er op den duur meer geheugen nodig is omdat Windows meer en meer belast wordt.

Al uw computerzaken goed geregeld!

Bij Computerhulp Twello kunt u een onderhoudscontract afsluiten voor uw PC of laptop zowel particulier als zakelijk. zodat we periodiek uw systeem helemaal nakijken en opschonen. Inbegrepen in dit onderhoudscontract zijn:
• Eenmaal per jaar groot onderhoud aan PC of laptop
• Hulp op afstand

Tarieven

De kosten voor het onderhoudscontract bedragen €75,– per jaar per PC voor particulieren en €125,– per jaar voor zakelijk gebruikers. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Contactformulier