dav

 

 

 

 

 

 

 

 

Maakt u gebruik van Windows 7? Let op, de ondersteuning eindigt

 

Microsoft heeft recent aangekondigd dat de ondersteuning van Windows 7 binnenkort eindigt. Er zijn veel PC’s en laptops die nog draaien op deze versie van Windows. Wat betekent dit voor u?

Updates

Periodiek komt het besturingssysteem Windows met updates. Deze zorgen ervoor dat beveiligingslekken en fouten die ontstaan opgelost worden. Essentieel dus om veilig met uw computer te kunnen werken. Veel gebruikers zien op tegen de overgang naar Windows 10 omdat het anders zou werken dan Windows 7. Echter is het vaak dusdanig in te richten dat het bijna net zo vertrouwd werkt als u gewend bent.

Overstap

Het is mogelijk om zonder aanschaf van een dure licentie uw PC of laptop over te zetten naar Windows 10. Computerhulp Twello kan u indien gewenst ondersteunen. Samen bekijken we welke bestanden en programma’s overgezet dienen te worden zodat u meteen verder kunt na de overstap op Windows 10. Als we toch bezig zijn is uw computer misschien ook nog wat sneller te maken. Mocht uw PC of laptop dermate verouderd zijn dat het niet meer rendabel is dan geven wij graag advies over de aanschaf van een nieuw apparaat die u tevens bij Computerhulp Twello kunt aanschaffen. Daarbij zorgen we er uiteraard voor dat uw bestanden en programma’s overgezet worden van oud naar nieuw.